NordicBet Ligaen

OB slår B.93 klart efter fantomstart

Kampen mellem B.93 og OB var stort set afgjort allerede midtvejs i første halvleg. Her havde fynboerne scoret tre gange.

OB er kommet flyvende i gang med NordicBet Liga-sæsonen.

Fredag aften leverede fynboerne et meget godt billede på netop det, da de efter en fantomstart på kampen var foran med 3-0 efter 23 minutter.

Jakob Bonde, Max Fenger og Leeroy Owusu havde fået jublen til at bryde løs blandt de mange tilrejsende på Østerbro.

Efterfølgende gik luften af OB-ballonen, som kunne dufte de tre point længe inden, de sikkert havde planlagt det.

B.93 reducerede i begyndelsen af anden halvleg, men de havde ikke for alvor musklerne til at kunne fremtvinge et comeback.

Til det var OB for stærke, og de Striwede henter dermed den femte sejr ud af lige så mange mulige i NordicBet Ligaen. En perfekt start.

OB afvist af profil: Vi kan jo ikke tvinge nogen