Conference League

Kent før Gent: Effektivitet er nøgleordet

Silkeborg IF skal torsdag aften forsøge at spille sig videre til playoffrunden i Conference League-kvalifikationen, hvor belgiske Gent venter i returopgøret efter 2-2 i kampen i Silkeborg.

Silkeborg IF's cheftræner Kent Nielsen i superligakampen mellem AaB og Silkeborg IF på Aalborg Portland Park, søndag den 28. juli 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

En vigtig aften for dansk fodbold venter denne torsdag.

Her skal både Brøndby IF, F.C. København og Silkeborg IF i ilden i tredje kvalifikationsrunde til Conference League.

For sidstnævnte venter et svært opgør mod belgiske Gent, som formåede at hive et uafgjort 2-2-resultat med sig hjem fra det første opgør i Danmark.

Troen på videre avancement er dog stadig stor hos SIF-cheftræneren, Kent Nielsen, som så rigtig fine takter fra sit mandskab i det første opgør.

Det fortæller han i et interview på Silkeborg IF’s hjemmeside.

– Vi står i en situation, hvor resultatet fra i torsdags kan lægges til side. Der skal findes en vinder, og 1-0 er nok. Det tager vi med os.

– Vi kommer hertil med en optimisme, fordi vi lavede en rigtig god præstation senest – og med større dygtighed kunne vi også have haft et endnu mere gunstigt resultat.

Ifølge Kent Nielsen er der mange måder, hvorpå Silkeborg-mandskabet kan kæmpe med om videre avancement torsdag aften.

Han har dog et centralt nøgleord, som bliver altafgørende.

– Nu kræver det, at vi laver en toppræstation. Så tror jeg også på, at vi kan lykkes med det. Vi skal have fundet store dele af det, vi gjorde i torsdags frem igen. Vi skal spille med ro, og så skal vi være effektive. Effektivitet bliver nøgleordet. Jeg tror ikke på, vi kommer til at vade i chancer.

Kampen mellem Gent og Silkeborg IF fløjtes op i aften klokken 20:30. Opgøret bliver ikke vist i TV.

Bekræftet: Alexander Lind solgt i Silkeborg

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P