FCK i skuffende pointdeler mod Randers trods overtal

F.C. København var i overtal i mere end en time mod Randers FC, men alligevel endte kampen 1-1.

Mohamed Elyounoussi, FC København og Oliver Olsen og Daniel Høegh, Randers FC under Superligakampen mellem FC København og Randers FC i Parken søndag den 4. august 2024
M. Elyounoussi
64′
F. Lauenborg
10′
45′
90′

Der var dømt topkamp i 3F Superligaen søndag aften i Parken.

Her tog F.C. København imod Randers FC, og selvom københavnerne var favoritter før kampen, så var det gæsterne som markerede sig først.

Efter ti minutter sparkede Frederik Lauenborg nemlig gæsterne helt fortjent i front, da han samlede en løs bold op i feltet, og sparkede den i kassen.

Få minutter senere troede Rodrigo Huesca, at han havde bragt FCK på omgangshøjde, da han smukt flugtede bolden ind bag Izzo i Randers-målet.

Men Orri Oskarsson stod offside i opspillet til målet, og derfor blev målet korrekt annulleret.

Kampen bølgede frem og tilbage, men efter 27 minutter kom Randers FC igen i fokus. Den nyindkøbte angriber Florian Danho nikkede Kevin Diks en skalle og blev vist et direkte rødt kort.

Dermed var F.C. København en mand i overtal med mere end en time på klokken. Men tiden gik, og hjemmeholdet havde svært ved at komme frem til de helt store åbne chancer.

Derfor skulle der også et spektakulært mål til fra Mohamed Elyounoussi, som flot sendte kuglen i nettet fra distancen.

FCK sværmede om Randers’ mål til slut i kampen, men det ender med en pointdeler i Parken.