Comebacket udeblev: Silkeborg vinder vild kamp over Viborg

Der var både stort drop, flotte mål og en nervepirrende afslutning, da Silkeborg IF vandt 3-2 over Viborg FF søndag.

A. Pyndt
9′
Y. Bakiz
12′
P. Rödin
40′
D. Anyembe
47′
J. Grønning
52′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Viborg havde indkasseret tre mål i de første to opgør af 3F Superligaen. Søndag skete det så igen. Efter otte minutter tabte Viborg-keeper Lucas Lund bolden ind i eget net på Andreas Pyndts afslutning
  • Tre minutter senere scorede Younes Bakiz sit første Superligamål for Silkeborg, da han afsluttede et flot angreb med at sparke bolden i mål. Kort før pausen blev det så til 3-0 ved svenske Pontus Röder. Av, Viborg
  • Det lignede en sikker SIF-sejr, men få minutter inde i anden halvleg reducerede Daniel Anyembe for gæsterne. Fem minutter efter omsatte Jeppe Grønning et straffespark til en kasse. Der blev dog ikke scoret mere i opgøret, og dermed vinder Silkeborg det midtjyske opgør med 3-2

Silkeborg IF 1-0 Viborg FF (Andreas Pyndt, 8′)

Silkeborg IF 2-0 Viborg FF (Younes Bakiz, 11′)

Silkeborg IF 3-0 Viborg FF (Pontus Rödin, 40′)

Silkeborg IF 3-1 Viborg FF (Daniel Anyembe, 47′)

Silkeborg IF 3-2 Viborg FF (Jeppe Grønning, 52′)

Snød buschaufføren: Stort slagsmål efter FCM mod AaB