Europæiske Ligaer

Officielt: Kriseramte hollændere reddet

I juni offentliggjorde det hollandske fodboldforbund, at Vitesse mistede sin professionelle fodboldlicens, men den beslutning er nu trukket tilbage.

Vitesse Logo
Denne historie udkom først på campo.dk

Tilbage i juni meldte det hollandske fodboldforbund ud, at Vitesse fik frataget sin professionelle fodboldlicens.

Det skete, da klubben ikke overholdte en deadline for dækkende præsentation af klubbens regnskab.

Derefter var det planen, at fratagelsen af licensen ville træde i kraft den 9. juli, men i 12. time lykkedes det hollænderne at lande en hæftig kapitalindsprøjtning.

Dramatiske timer: Hollandsk klub når aftale før deadline
Vitesse Logo

Således kunne klubben appellere fodboldforbundets beslutning, og lørdag den 3. august står det klart, at klubben beholder sin professionelle licens.

Dermed er Vitesse også klar til sæsonsåbneren i Eerste Divisie, den næstbedste hollandske række, mod Telstar efter den forgangne sæsons skrækkelige Eredivisie-sæson.

– Jeg er ekstremt glad for, at vi kan beholde vores licens. Vi har arbejdet så hårdt for det her, og der har været så mange involveret.

– Vi kan endelig begynde at spille fodbold! Det er det allervigtigste lige nu, fortæller klubbens direktør, Edwin Reijntjes.

Dog er ikke alt sus og dus i den kriseramte hollandske klub.

På grund af de store økonomiske vanskeligheder er der nemlig kun 11 spillere, som i skrivende stund er ansat på professionelle kontrakter i Vitesse.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P