3F Superligaen

Spansk stjerne træner med i FC Nordsjælland

Han har en fortid i Manchester United, Chelsea og Valencia, og nu træner den spanske verdensstjerne Juan Mata med i FC Nordsjælland.

Juan Mata træner med i FC Nordsjælland
Foto: FC Nordsjælland
Denne historie udkom først på campo.dk

Juan Mata træner med i FC Nordsjælland.

Det oplyser Farum-klubben søndag formiddag på sin hjemmeside.

Her fremgår det, at den 36-årige spanier, som er svensk gift og befinder sig i Malmø, har været på udkig efter en mulighed for at træne i nærheden. Og her er FC Nordsjælland altså blevet valgt ud.

FC Nordsjælland fortæller, at Juan Mata er en god ven af huset, og derfor var det oplagt, at han skulle træne med.

– Juan Mata har forespurgt på muligheden for at træne med i en periode, mens han er i Sverige. Da Mata er en god ven af huset – blandt andet som medstifter af den velgørende organisation Common Goal, som FC Nordsjælland er medlem af – vil vi gerne imødekomme dette ønske.

– Der er heller ikke nogen tvivl om, at vores unge trup vil kunne suge en masse input og erfaringer til sig i løbet af den periode, han træner med hos os, så på den måde kan vi hjælpe hinanden, fortæller Phil Radley, Director of Football i FC Nordsjælland.

Juan Mata er i dag 36 år og uden klub. De seneste mange år har han dog gjort sig på den største international fodboldscene.

I en lang og gloværdig karriere noterer Mata sig for 285 kampe, 51 mål og 43 assists for Manchester United. I Valencia blev det til 174 kampe, 46 mål og 52 assists, mens han i Chelsea scorede 33 mål og assisterede 53 gange i 135 kampe.

Han noterer sig samtidig for 11 landskampsmål i 41 landskampe for Spanien.

Der er ingen meldinger om, hvor længe Juan Mata vil træne med i FC Nordsjælland, og om der er chancer for, at han bliver en fast del af klubben.

AaB sat på plads: FC Nordsjælland åbner med storsejr

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P