NordicBet Ligaen

Søren Krogh inden Esbjerg: Det kommer til at koge

OB åbner NordicBet Liga-sæsonen lørdag eftermiddag på udebane mod Esbjerg fB. Og det er en kamp, som OB-cheftræner Søren Krogh ser meget frem til – og så storroser han en af de nye OB-profiler.

Søren Krogh efter OB's sejr mod Randers FC.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Lørdag eftermiddag går det løs.

OB starter op på sin nye tilværelse i NordicBet Ligaen, når den stolte traditionsklub drager mod Esbjerg, hvor EfB venter.

Og det er en kamp, som OB-cheftræner Søren Krogh glæder sig til. Han glæder sig til at komme i gang, og så sender han store roser mod en af klubbens nye profiler.

Når det kommer til selve kampen, så tror han på, at der kommer godt med tryk på fra lægterne, og at det er to hold, der vil frem på banen.

– Først og fremmest er det jo en kamp, hvor der kommer til at være godt med tilskuere og dermed også fuld tryk på de to hold. Jeg tror, at begge mandskaber gerne vil afsted og frem på banen – ud over stepperne, lyder det fra Søren Krogh, som fortsætter:

– Det er i hvert fald noget af det, jeg har set fra deres vedkommende. De (Esbjerg fB, red.) har en stærk offensiv, synes jeg, og så har de hjemmebanefordelen og kan få stadion til at koge.

Søren Krogh efter OB's sejr mod Randers FC.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Søren Krogh fortæller samtidig, at han forventer at have nyindkøbet Jakob Bonde til rådighed til opgøret. Og her har han masser af rosende ord til overs.

– Jakob Bonde er bare trådt ind – bundsolid og en fremragende spiller. Det vil jeg kalde ham. Man kan se, at han har noget kvalitet på boldomgangen, som han har bygget op over flere år i Superligaen. Man kan se, at han lukrerer på den fart, som han kan sætte i spillet… Og så er han bare en meget stærk karakter og et godt menneske, lyder det fra Søren Krogh, inden han fortsætter:

– Ja, så er det sådan en gut, vi har fået ind her. En spiller som også kan give noget liv til vores hold, og som kan vise vores mange unge spillere vejen. Så på alle måder en spiller, som jeg er meget, meget glad for, og som har sat et meget tydeligt aftryk på trods af, at han kun har været her i meget kort tid. Det er som om, at han hører til, og det er jo bare fedt.

Kampen mellem Esbjerg fB og OB fløjtes op lørdag klokken 16:00.

Kampen kan følges direkte på TV3 Sport og Viaplay.

Medie: OB-angriber tæt på udlandsskifte

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P