NordicBet Ligaen

NordicBet Liga-optakt: Fedt at være jagtet bytte i OB

For første gang siden 1998 skal OB spille i den næstbedste danske række, og som nedrykker følger der også en stor favoritværdighed blandt sine nye konkurrenter, og den velkommer cheftræner, Søren Krogh.

Søren Krogh efter OB's sejr mod Randers FC.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

For første gang siden 1998 er OB ikke at finde i den bedste danske fodboldrække.

I stedet hedder det nu NordicBet Liga for Søren Krogh og kompagni.

Og som nedrykker ligger OB efter alt at dømme lunt i svinget, når det kommer til bookmakernes odds til at rykke op til 3F Superligaen igen.

Den favoritværdighed byder Søren Krogh velkommen.

Søren Krogh efter OB's sejr mod Randers FC.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Hvordan er opstarten gået?

– Vi har arbejdet meget, vil jeg sige. Vi har arbejdet med kulturen i klubben, passionen, og med at finde frem til et fælles udtryk af, hvordan ser en profil på en OB-spiller ud. En profil på en OB-spillestil med udgangspunkt i byen, vores traditioner og vores historie.

– Så det er en meget spændende proces at starte op, og det er noget, som meget gerne skulle repræsentere OB i rigtig mange år fremad. Så det har været sådan en “kerneting”.

I går fra at være bundhold til dét hold, alle gerne vil slå. Hvordan ser du det skifte?

– Jamen altså, hvad siger man, man ligger, som man selv har redt. Det er der, vi er nu, og det er den virkelighed, vi skal forholde os til.

– Samtidig er det også bare vanvittigt fedt, at vi bliver sådan et “jaget bytte”, fordi så forventer jeg også, at der kommer en kraftig reaktion fra os. Det skal vi prøve, om vi kan få noget energi ud af. Og det ved jeg, vi kan, fortæller Søren Krogh til campo.dk og fortsætter.

– Vi er godt klar over, at det bliver cupkampe, og qua vores historie, vil vi nok også være favorit af i mange af kampene. Men det skal vi være følelseskolde overfor. Vi tænker på performance, vi tænker på, vores udtryk, og som altid vil vi vinde for enhver pris.

Forventninger til sæsonen?

– Nu forsøger vi at skabe et OB, som alle i Odense og på Fyn for den sags skyld, har lyst til at være en del af. Der er en mentalitet, der hersker og en kultur, som ligger i byen og i klubben, hvor det handler om hårdt arbejde. De mesterskaber, man har kørt i hus tidligere har været på jernindstilling og fremfor alt: hårdt arbejde.

– Det er det vigtige lige nu, at vi skaber det fundament, som skal være med til at bringe os ikke blot tilbage, men også bringe os et bedre sted hen, når vi er tilbage i Superligaen.

– Det ligger lidt i sig selv, men det er mere et biprodukt af, at vi får et meget stærkt og allignet kerneprodukt, som vi designer spilstil og udvikler spillere ind i, som matcher det udtryk, vi gerne vil have, som øen gerne vil have, og som byen også gerne vil have.

– Det lyder måske lidt komplekst, men det er faktisk måden, vi prøver at se ind i det på nu. Så det er ikke en omgang kort, hurtig luft, men noget, som skal gøres os bæredygtige i lang tid i Superligaen.

OB sparker sin NordicBet Liga-sæson i gang på lørdag, når 2. divisions-oprykkerne fra Esbjerg byder op til kamp på Blue Water Arena.

Den kamp kan du se på Viaplay, når den sparkes i gang klokken 16:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P