Ungdomslandshold

På trods af overtal: Danmark taber i EM-åbning

Danmarks U19-landshold tabte til Spanien i holdenes første kamp ved EM-slutrunden, som spilles i Nordirland. Spanien scorede sejrsmålet, selvom de havde fået en mand vist ud.

Danmarks U19 mandskab har fået en skidt start på EM-slutrunden, som spilles i Nordirland.

Holdet tabte med 2-1 til Spanien i en tæt kamp, hvor spanierne fik en mand vist ud ved stillingen 1-1. Inden da havde danskerne haft flere gode perioder, hvor de med mere skarphed var kommet foran.

Spaniens Real Madrid-spiller Chema Andrés scorede opgørets første mål i første halvleg, men FC Midtjylland-spilleren Mikel Krüger Johnsen udlignede før pausefløjt.

I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage, og det lignede en lille Danmark-fordel, da Spaniens Rayane Belid blev sendt ud med små 12 minutter igen.

Belid fik sit andet gule kort efter en tackling på Mads Lauritsen. En dommerbeslutning som så lidt hård ud.

Men spanierne lod sig ikke ryste. Kort efter åbnede de Danmarks forsvar helt op, og så kunne en anden Real Madrid-spiller Iker Bravo sparke bolden i mål.

2-1 til Spanien, og det blev kampens resultat. Danmarks næste kamp ved slutrunden er imod Frankrig fredag aften.