Serie A

Medie: Storklub vil snuppe O’Riley foran Atalanta

Matt O’Riley er pludselig blevet en del af to italienske topklubbers armlægning. Juventus melder sig nu ind i kampen om danskeren, skriver medie.

Matt O'Riley løber ud mod fansene i jubel over en scoring for Celtic.
Foto: Reuters/Lee Smith

Juventus i stedet for Atalanta?

Det kan være det dilemma, som Celtic-danskeren Matt O’Riley i skrivende stund befinder sig i. Det italienske medie Tuttosport skriver nemlig, at Juve vil forsøge at snyde ligarivalen for den danske midtbanespiller.

Forleden lød det fra blandt andet den troværdige journalist Fabrizio Romano, at Europa League-vinderne har sendt et bud af sted til Celtic på O’Riley.

Ifølge Tuttosport så skyldes Juventus‘ pludselige interesse i den danske midtbanespiller, at de ikke kan blive enige med netop Atalanta om en transfer for midtbanespilleren Teun Koopmeiners.

Og hvad gør man så? Ja, de fleste klubber forsøger at kigge andetsteds for at forstærke sig. Og her er Serie A-gigantens øjne så angiveligt faldet på O’Riley. Som Atalanta tilfældigvis også er interesseret i.

Det kan også sagtens vise sig, at det er forhandlingstaktik fra storklubbens side, således at Atalanta måske vil slække lidt på deres vurdering af Koopmeiners.

Medie: Europa League-vinderne byder på O’Riley

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P