3F Superligaen

FCK-boss ærgrer sig over Højlund-brødrenes exit

Emil og Oscar Højlund er snart fortid i F.C. København, og det ærgrer sportsdirektør Sune Smith-Nielsen, at talentet aldrig er blevet forløst på FCK’s førstehold.

Sune Smith-Nielsen iført blå skjorte inde i Parken i forbindelse med FCK's træning
Foto: campo.dk
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Først var der tre, så var der to, og snart er der ingen.

Tvillingebrødrene Oscar og Emil Højlund følger i storebror Rasmus’ fodspor, og forlader F.C. København i en relativt ung alder.

De to 19-årige spillere er snart fortid i FCK, og akkurat som tilfældet også var med den berømte storebror, så er det før at det store gennembrud på førsteholdet er kommet.

Og det vækker ærgrelse i FCK.

Det fortæller sportsdirektør Sune Smith-Nielsen i kølvandet på mandagens åbne træning i Parken.

– Det, der sker med Højlund-brødrene, det er vi da rigtig ærgerlige over. At de ikke kunne forløse deres talent her på den korte bane. Det er vi ærgerlige over. Og det ønsker vi alle mulige held og lykke til både Oscar og Emil videre, udtaler sportsdirektøren til campo.dk.

Sune Smith-Nielsen iført blå skjorte inde i Parken i forbindelse med FCK's træning
Foto: campo.dk

Han fortæller samtidig, hvilken vej han håber, at klubbens bedste spillere tager.

– vi elsker, når vores spillere, spiller 100-150 kampe og så kommer videre på større adresser. Det er selvfølgelig det, vi allerhelst vil, lyder det fra Sune Smith-Nielsen.

Oscar Højlund er allerede præsenteret i Eintracht Frankfurt i Bundesligaen, og Emil Højlund er angiveligt tæt på et skifte til Schalke 04 i 2. Bundesligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P