NordicBet Ligaen

Bech bag bytte: Salg af Charly Nouck åbnede for ønskespiller

Charly Nouck ønskede et skifte væk fra OB, og kantspillerens afgang åbnede samtidig op for Jakob Bonde, forklarer OB’s sportsdirektør.

OB præsenterer Troels Bech som ny sportsdirektør i klubben på Nature Energy Park i Odense mandag den 27. maj 2024
Foto: Michael Drost-Hansen/Ritzau Scanpix

Fra Viborg til Odense – og omvendt.

Jakob Bonde blev præsenteret tidligere på mandagen i OB, og få timer efter var det så Charly Nouck til at blive annonceret i Viborg.

Den nu tidligere OB-spiller ønskede selv et skifte væk fra Odense, fortæller fynboernes sportsdirektør, Troels Bech, efter skiftet.

– Vi havde håbet at se Charly – en af vores akademister – lykkes mere i årene fremover i den stribede trøje. Charly har imidlertid udtrykt ønske om nye udfordringer, og da Viborg FF kom på banen, har vi efterkommet dette, udtaler Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Og salget af Nouck, som nåede at score tre gange i sine 44 kampe for fynboerne, banede vejen for købet af Jakob Bonde, som kaldes en ‘ønskespiller’ af Bech.

– Det har samtidig åbnet muligheden for at tilknytte en absolut ønskespiller i Jakob Bonde, så vi ønsker begge spillere tillykke med deres klubskifte og god vind fremover, slutter sportsdirektøren.

Jakob Bonde og OB starter sæsonen på lørdag, hvor Esbjerg venter på udebane i NordicBet Ligaen. Viborg spiller søndag aften i 3F Superligaen mod Brøndby.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P