Conference League

Favoritsejr: Brøndby IF nærmer sig europæisk modstander

Et hold fra Polen eller et hold fra Kosovo. Det er, hvad der venter for Brøndby IF, når klubben træder ind i Conference Leagues anden kvalifikationsrunde. I aften kom Brøndby et skridt nærmere sin kommende modstander.

Brøndby IF's fans til en kamp mod AGF.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
UEFA Europa League | Første kvalifikationsrunde
| 11 jul 202420.30
Wisla Krakow
Wisla Krakow
2 : 0
Slut
Llapi
Llapi
I. Sapala
2′
A. Rodado
90’+5′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Brøndby IF er sent torsdag aften kommet et skridt nærmere den modstander, der venter i anden kvalifikationsrunde af Conference League.

Torsdag aften stod Wisla Krakow og KF Llapi over for hinanden i Europa League i det første af to opgør.

Den samlede taber af opgøret møder Brøndby IF i Conference League-kvalifikationen. Og selvom alt er åbent endnu, så har Brøndby nu fået en indikation på, hvad der sandsynligvis venter.

Det var længe et ganske tæt opgør i Krakow, hvor hjemmeholdet – og forhåndsfavoritten til opgøret – trods forholdsvis stor dominans havde svært ved at finde vej til målet.

Det startede ellers godt. Efter to minutters spil satte Igor Sapala således scoringen ind til 1-0 for Wisla Krakow.

Men selvom det længe lignede, at det polske mandskab ville lukke og slukke kampen forholdsvist hurtigt, så kneb det med afslutningerne. Dermed lignede det et ganske åbent opgør i returkampen, men til allersidst fik Angel Rodado sat en vigtig 2-0-scoring ind. Det blev også kampens resultat.

Wisla Krakow tager dermed en ganske komfortabel føring med sig til returopgøret i Kosovo, som løber af stablen på torsdag klokken 16:30. Den samlede taber møder som sagt Brøndby IF i anden kvalifikationsrunde af Conference League.

Bundgaard om Brøndby-opstart: Stor konkurrence

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P