3F Superligaen

AaB-boss begejstret: Nielsen har erfaring fra højt niveau

Der er stor glæde i AaB denne tirsdag, hvor klubben netop har meldt ud, at man har indgået en aftale med Hvidovre IF’s Marc Nielsen gældende fra januar 2025.

Superligakampen mellem Hvidovre IF og Viborg FF på Pro Ventilation Arena i Hvidovre søndag den 5. maj 2024. Hvidovres Marc Nielsen.
Foto: THOMAS SJOERUP/Scanpix 2024

Marc Nielsen skifter fra Hvidovre IF til AaB, når 2024 bliver til 2025.

Det står klart tirsdag formiddag, hvor AaB har meldt ud om nyheden på sin hjemmeside.

Og selvom man må væbne sig med tålmodighed i AaB, så er det en glædens dag, fortæller klubbens sportsdirektør Ole Jan Kappmeier.

Han ser på aftalen med Marc Nielsen som en aftale med perspektiver – både på kort og længere sigt.

– Marc Nielsen er en spiller, der sin unge alder til trods allerede har stor erfaring fra højt niveau, og han vil, når han tiltræder, bidrage øjeblikkeligt med både soliditet og stabilitet, siger Ole Jan Kappmeier og fortsætter:

– Vi ser Marc som en holdspiller, der er meget allround i sine kompetencer, og vi tror på, at han i vores miljø og spillestil kan udvikle sig yderligere, hvorfor vi ser frem til, at han tilslutter sig vores trup.

Den 23-årige Marc Nielsen har spillet i Hvidovre IF, siden han kom til klubben som ungdomsspiller i 2018.

I alt er det blevet til 87 kampe for klubbens førstehold med 13 assists til følge. Sit første mål på seniorniveau har Marc Nielsen stadig til gode.

Den ny aftale med AaB løber frem til sommeren 2028, og det oplyses, at Marc Nielsen kommer til at spille med nummer fem på ryggen, når han ved årsskiftet trækker de bolsjestribede AaB-trøje over hovedet.

AaB forlænger med stjernefrø – nyt nummer

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P