3F Superligaen

AaB forlænger med stjernefrø – nyt nummer

AaB oplyser torsdag, at man har forlænget aftalen med klubbens største talent, Oliver Ross. Samtidig er han blevet udstyret med et af banens mest eftertragtede numre.

Oliver Ross og AaB har forlænget aftalen med hinanden.
Foto: AaB

I sommeren 2022 var han ifølge rygterne på radaren i AC Milan.

Den italienske storklub blev dog efter sigende meddelt en pris af AaB, som var højere end man havde lyst til at betale.

To år senere er Oliver Ross derfor fortsat at finde i AaB – og det kan han nu blive ved med at være i endnu længere tid.

I hvert fald oplyser nordjyderne torsdag, at man har forlænget aftalen med den 19-årige offensivspiller.

Oliver Ross stod til at have kontraktudløb i AaB i sommeren 2025.

Den nye aftale strækker sig frem til sommeren 2027.

Oliver Ross og AaB har forlænget aftalen med hinanden.
Foto: AaB

Foruden de to år ekstra på kontrakten – og formentlig en hæderlig lønstigning – bliver der også kælet lidt ekstra for den unge profil i det nordjyske.

Han får således fremover fornøjelsen af at spille med nummer 10 på ryggen.

– Personligt synes jeg, at jeg har gennemgået en god udvikling de seneste år. Særligt i den forgangne sæson, hvor jeg var med i en del mål, og nu glæder jeg mig bare til den kommende tid. Vi har fået en god cheftræner ind, vi har fået en dygtig trænerstab på plads og vi har et godt hold med gode spillere og rigtigt meget talent, og jeg ser frem til, at vi skal give alt, hvad vi kan, i Superligaen, siger Oliver Ross.

– Derudover er det virkeligt stort for mig at skulle bære nummer 10 for AaB. Det er et stort klap på skulderen fra AaB, for det er et stort nummer, der er blevet båret af nogle særlige spillere gennem tiden. Jeg ved også, at det betyder noget for fansene, hvem der har nummer 10, og jeg er stolt over, at det nu er mig, der som en lokal dreng får nummer 10, og jeg vil gøre alt for at leve op til det nummer, lyder det fra Oliver Ross i en pressemeddelelse.

Oliver Ross kom til AaB Akademiet som tiårig fra partnerklubben Aalborg KFUM

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P