LaLiga

Medie: Italiensk Champions League-klub jagter Barca-back

Bologna var en af de helt store overraskelser i Serie A i den forgangne sæson, og nu er sensationsklubben angiveligt på markedet for at forstærke defensiven.

Clement Lenglet i kamp for Aston Villa i den forgangende sæson.
Foto: Phil Noble / Reuters / Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ifølge SPORT er italienske Bologna FC ude efter Clement Lenglet fra FC Barcelona.

Interessen for franskmanden er opstået, efter Bolognas nuværende forsvars-profil Riccardo Calafiori er kommet på radaren hos flere europæiske storklubber efter italienerens glimrende præstationer ved EM i Tyskland.

Den catalanske storklub er opsat på at skille sig af med den 29-årige centerback, da han angiveligt ville være den tredjebedst betalte spiller for Barça i den kommende sæson.

Den tidligere Sevilla-spiller er én ud af i alt otte centrale forsvarsspillere i Barça-truppen. Og franskmanden er eftersigende ikke en del af planerne hos klubbens nye træner Hansi Flick.

Udover interessen fra den italienske klub skulle flere klubber fra Saudi Arabien ligeledes have forhørt sig om den franske back.

Clement Lenglet ankom til FC Barcelona tilbage i 2018, hvor det er blevet til i alt 160 optrædener for ‘blaugrana’. I de sidste to sæsoner har forsvarspilleren været udlånt til henholdsvis Tottenham og Aston Villa.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P