EM 2024

Frankrig sender Ronaldo og co. ud i mørket efter drama

Portugal og Frankrig tørner sammen i fredagens anden kvartfinale ved sommerens EM i Tyskland. Følg med i livebloggen her.

Ronaldo og Mbappé giver hånd forud for kampen mellem Portugal og Frankrig ved EM i Tyskland
v v u u v
45′
90′
Forlænget
120′

Der var masser af afslutninger, blokeringer og drama, da Frankrig fredag aften ekspederede Portugal ud af EM.

Det var målløst efter ordinær tid, og det blev ikke bedre i den forlængede spilletid. Derfor skulle der straffesparkskonkurrence til at afgøre løjerne.

Her var Frankrig køligst fra pletten, og portugisiske Joao Felix blev skurken og brændte for Portugal. Frankrig er klar til semifinalen.

0-1 Dembele scorer (Frankrig)

120+1′ SLUTFLØJT! Der står straffesparkskonkurrence på menuen

120′ Kæmpe chance i den absolutte sidste sekund af kampen til Nuno Mendes, men afslutningen sidder lige på mål

106′ En lettere groggy Mbappé sidder sig ud på bænken og er færdig for i dag

105′ PAUSE Trods chancer og afslutninger i begge ender er det stadig målløst

101′ Portugal er tæt på at bringe sig i front, men igen-igen bliver afslutningen blokeret lige før, den ender i mål

93‘ Stor chance til Ronaldo inde i det lille felt, men hans afslutning sendes både langt og bredt over mål

90+3′ SLUTFLØJT! Der venter en halvtimes fodbold

90+2′ Mbappé med kampens sidste afslutning, men den ender i armene på Diego Costa

88′ N’golo Kanté sender sin anden afslutning afsted indenfor få minutter, men som det også var tilfældet første gang, hænger bolden fast i græsset, inden den når ind til Costa

85‘ Ronaldo sender et frispark direkte i muren. Det begynder at ligne en forlænget…

73′ Ousmane Dembelés farlige afslutning kysser blidt på den portugisiske trekantssammenføjning

69′ Nu er det Camavingas tur til at brænde en giga-chance. Real Madrid-spilleren sparker bolden snert forbi stolpen i det lille felt

65′ NY KÆMPE CHANCE! Denne gang er det franske Kulo Muani, som afslutter. Bolden er på vej i mål, men Ruben Diás får tacklet i allersidste sekund

62′ KÆMPE CHANCE! Vitinha afslutter i det lille felt, men endnu en gang er Maignan på pletten med en stor refleks

60′ Stor chance til Portugal. Bruno Fernandes får sendt en farlig afslutning afsted inde i det franske felt, men Maignan får reddet flot med en stærk arm

54′ Spillet er stoppet, da Mbappé har fået en bold i hovedet og er gået i græsset. Franskmanden er iklædt maske for at beskytte sin brækkede næse

49′ Mbappé spiller et-to med Kanté og sender en afslutning afsted fra kanten af feltet. Desværre for Frankrig lige på Costa

45′ PAUSE – Det er fuldstændig lige ved pausen mellem Portugal og Frankrig

33′ Franskmændene broderer sig igennem det portugisiske forsvar, men portugiserne får afværget lige inden, det rigtigt bliver farligt

27′ Rafael Leao overspurter Kounde i den franske venstre side og er tæt på at finde en landsmand inde foran målet. Portugal er gode lige nu

19′ Theo Hernandez sender et drilsk langskud afsted mod Portugals mål, men Costa får reddet

11′ Rafael Leao sender et skud afsted mod mål, men den skruer udenom Mike Maignans mål

8‘ En livlig start, hvor spillet bølger frem og tilbage

1′ KAMPSTART på Volksparkstadion i Hamburg