Premier League

Ikke mere at diskutere: Ten Hag forlænger med United

Diskussionerne om, hvorvidt Erik ten Hag er den rette manager for Manchester United, er nu blevet skudt i sænk. Således oplyser den engelske storklub torsdag, at man har forlænget med hollænderen.

Erik ten Hag løftes efter sejren i FA Cup-finalen.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har været sagt og ment meget om Erik ten Hag i Manchester United.

Efter en historisk dårlig sæson i Premier League sluttede hollænderen dog af med at føre den engelske storklub til triumf i FA Cup, hvilket næppe har forværret hans situation.

Torsdag lægger Manchester United nu låg på alle spekulationer om Erik ten Hags fremtid, for han har nemlig skrevet under på en ny aftale med klubben.

Den nye kontrakt mellem parterne strækker sig frem til sommeren 2026.

– Med to trofæer i de to seneste sæsoner, har Erik nok en gang bevist sig om en af de mest succesfulde trænere i europæisk fodbold.

– Mens klubbens gennemgang af seneste sæson belyste områder, hvor der kan forbedres, nåede vi i samme ombæring en klar konklusion om, at Erik er den bedste partner for os at arbejde sammen med, siger Manchester Uniteds nye sportsdirektør, Dan Ashworth.

Erik ten Hag kom til Manchester United i sommeren 2022.

I første sæson var han med til at vinde Carabao Cup, mens det blev til en tredjeplads i Premier League.

I seneste sæson vandt han og resten af De Røde Djævle FA Cup-finalen over Manchester City, mens det i Premier League blev til en skuffende ottendeplads i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P