Bundesligaen

Bo H. om at forlade stadion tidligt: Klogeste i hele verden

Bo Henriksen var for nylig med i Euromans podcast ‘Arbejdstitel’, hvor den danske Mainz-træner blev spurgt ind til, om en række fodbold-fænomener er overvurderede eller undervurderede. Her var cheftræneren klar i mælet.

Bo Henriksen fejrer overlevelsen i Mainz sammen med spillere og familie.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Bo Henriksen har i en del år været en karakter, der har fyldt en del i medierne, hvor han ofte udtaler sig mere bramfrit end de fleste andre frontfigurer i sportens verden.

For nylig gæstede han så kortvarigt Euromans podcast ‘Arbejdstitel’, hvor han skulle vurdere, om forskellige fodboldrelaterede handlinger er overvurderede eller undervurderede.

Og som altid leverede den karismatiske Mainz 05-træner varen, da han stod for tændt mikrofon.

Er det overvurderet eller undervurderet at have mødt Michael Laudrup? spørger podcastens ene vært, Oliver Enné.

– Jeg synes, at det er undervurderet, for det er uden sammenligning det største koryfæ, vi har i både dansk fodbold, men også bare i dansk idræt, lød det prompte fra Henriksen.

Bo Henriksen mister vigtig midtbane-brik i Mainz

Er det overvurderet eller undervurderet at råbe af fjernsynet derhjemme? Supplerer den anden vært på podcasten, Kristoffer Dahy Ernst.

– Ej, det er i den grad også undervurderet. Det er jo det fedeste i hele verden at gå amok foran fjernsynet og svine et eller andet til.

Men så stillede Dahy Ernst et spørgsmål, der affødte et svar, som det næppe er mange, der havde forudset fra Henriksen.

Er det overvurderet eller undervurderet at gå før kampen er slut for at undgå trafik?

– Nu er jeg jo meget følelser på alle mulige måder, men er der noget, jeg hader i mit liv, så er det at sidde i kø. Så jeg er slet ikke i tvivl om, at det er undervurderet.

– Det er da magisk, det er det klogeste i hele verden. Prøv at tænk på at stå i kø sammen med 1000 mennesker på en trappe for så at finde sin bil og sidde i kø i halvanden time. Jeg løber væk, jeg tænker bare; Hvornår kan jeg tillade mig at forsvinde.

– Vi spiller en kamp nede på Allianz Arena for to måneder siden, hvor vi taber 8-1. Da vi er bagud 5-1, der tænker jeg, om jeg kan lave et forsvindingsnummer. Om der er nogen, der vil lægge mærke til, hvis jeg laver et forsvindingsnummer, afsluttede Henriksen sit overraskende svar.

Bayern lammetæver Henriksen og co. i kæmpesejr

Det var bare nogle af de spørgsmål, som Henriksen blev stillet i podcasten.

Henriksen formåede i den forgangne sæson at lave et forsvindingsnummer på anden vis, da han sammen med Mainz undslap fra det, der lignede en sikker nedrykning.

Dermed er den danske træner fortsat at finde på sidelinjen, når den kommende sæson af Bundesligaen fløjtes op.

Officielt: Henriksen og Mainz-lejer Bayern-spiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P