Ungdomslandshold

U19-landstræneren skælver ikke: Går efter semifinalen

Danmark er i gruppe med Spanien og Frankrig ved det nært forestående U19-EM. Alligevel mener landstræner Morten Eskesen, at målet skal være at komme i semifinalen.

DBU.

Inden længe skal Danmark forsøge at bide skeer med nogle af de største fodboldnationer ved U19-EM.

Her er man således havnet i en gruppe med Frankrig, Spanien og Tyrkiet.

Alligevel er det ikke sådan, at den danske U19-landstræner, Morten Eskesen, ikke tror på Danmarks chancer for videre avancement fra gruppen, hvor kun to nationer går videre.

– Nummer ét og to går jo i semifinalen, ikke? Og det er jo det, vi håber på; at det kunne komme i semifinalen.

– Jeg synes, at vi har et vanvittigt stærkt hold. Nu har vi spillet sammen i et år, og vi har vundet 10, spillet to uafgjort og kun tabt én kamp.

– Så det er et hold med masser af selvtillid, som spiller rigtig flot fodbold, når det er samlet. Så jeg har store forventninger til det hold her. Jeg går da helt klart efter, at vi skal komme i semifinalen, siger Morten Eskesen til campo.dk

Det er første gang nogensinde, at der er et dansk U19-landshold med til EM.

Derfor vil man også kunne skrive yderligere dansk fodboldhistorie ved at spille sig i semifinalen, da det giver en billet til VM om et år i Chile.

– Det ville være en fantastisk præstation at kunne komme til et VM også. Men nu er det jo EM, så det er jo det, vi går efter, siger U19-landstræneren.

Ender Danmark som treer i gruppen skal man møde treeren fra den anden gruppe i en direkte duel om at kvalificere sig til næste års VM.

Det er nemlig de fem bedste nationer ved EM-slutrunden, der booker billet til VM.

Der er otte nationer med ved EM-slutrunden, som spilles i Nordirland. Danmark spiller sin første kamp den 16. juli mod Spanien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P