NordicBet Ligaen

Hansen glæder sig: Han giver os liv, mål og fart

I AC Horsens er der store forventninger til Muhamet Hyseni, der har fået en femårig aftale i klubben. Angriberen lavede 27 mål i seneste sæson.

Muhamet Hyseni er netop færdig med at træne med AC Horsens i sin første træning
Foto: Allan Hvid
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Aggressiv og en klassisk målscorer.

Det lyder som Gilberto Macena og Kjartan Finnbogason, der tidligere har lavet mange mål for AC Horsens.

Men nu er det NordicBet Liga-klubbens nye 23-årige angriber, Muhamet Hyseini, der får varemærkerne på sig af klubbens sportsdirektør Esben Hansen.

Hansen håber, at Hyseni bliver et ubehageligt bekendtskab for modstanderne i landets bedste række.

– Jeg forventer mål, og så forventer jeg, han bliver en opgradering i vores offensive spil, siger han til Campo.dk om den nye angriber og fortsætter.

– Han er dygtig på flere parametre: enormt aggressiv og en klassisk målscorer. Men han er også god i andre facetter af spillet, siger han.

Hyseni kommer til Horsens fra KF Llapi i den bedste række i Kosovo.

– Han kommer til at give os liv, mål, link-up og fart, som vi måske har manglet, siger AC Horsens-direktøren om den nye angriber.

Uden at forsimple noget: Men du hentede også nogle spillere fra den del af Europa, da du var i Sønderjyske. Har du specielt gode erfaringer med den måde, de træder ind i klubberne på?

– Ja, erfaringerne har hvert fald været gode. De er nemme at integrere. De kommer med noget som er lidt u-dansk i måden at spille fodbold på.

– Det tror jeg godt, vi kan kombinere i AC Horsens. Det bliver integrer bart hurtigt og har stor effekt på både den korte og den lange bane, siger Esben Hansen.

Muhamet Hyseni i AC Horsens på første træningsdag
Foto: Allan Hvid

Hyseni scorede imponerende 27 mål i 36 kampe i den forgangne sæson.

AC Horsens og Muhamet Hyseini sparker den kommende NordicBet Liga-sæson i gang på hjemmebane mod FC Fredercia den 21. juli.

AC Horsens henter ny angriber i udlandet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P