NordicBet Ligaen

Frisk vand i karret i AC Horsens: Her er transferplanen

AC Horsens har ifølge klubbens sportsdirektør, Esben Hansen, allerede forstærket offensiven denne sommer, men han har dog stadig i sinde at se på andre mulige transfers. Det bliver dog ikke til bredden, men for at styrke holdets kvalitet.

Esben Hansen er godt tilfreds med de offensivforstærkninger, som AC Horsens har hentet denne sommer
Foto: Campo.dk
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Rundt om i det ganske danske land er fodboldspillerne igen vendt hjem efter en tiltrængt sommerferie.

Det gælder også for AC Horsens-spillerne, som i dag startede op med den første træning frem mod den kommende sæson i NordicBet Ligaen.

Campo.dk var derfor til stede ved dagens træning, hvor den nyslåede sportsdirektør i AC Horsens, Esben Hansen, blandt andet blev spurgt ind til sit arbejde i den kommende tid – særligt med fokus på mulige transfers.

Esben Hansen glædede sig i første omgang over, at holdet var tilbage på græsset, og at arbejdet nu kunne sættes i gang frem mod den kommende sæson.

– Det er dejligt at komme i gang, og jeg synes, at der skete det, som vi jo gerne vil have. Der er kommet lidt frisk vand i karrene, og så er alle mere motiverede og friske i hovederne, så jeg synes, det var en rigtig god time, vi havde på træningsplanen i dag, så det var godt at se, lyder det fra Esben Hansen.

Men Esben Hansens arbejde foregår først og fremmest ikke på græsset, men bag kulisserne, hvor han blandt andet står med ansvaret for transfers. Her spiller han dog med forholdsvis lukkede kort, men røber dog, at der nok skal komme transfers over sommeren.

Samtidig mener han også, at klubben allerede har forstærket sin offensiv.

AC Horsens henter ny angriber i udlandet

– Jeg synes allerede, at der er kommet nogle spillere ind, som forstærker holdet fra et offensivt synspunkt. Der kommer flere, men jeg tror heller ikke på, at vi skal lave en kæmpe stor revolution. Ved at lave et andet – og forhåbentlig et bedre miljø – end det, som spillerne har været vant til, så er der også nogle, der kommer til at have et bedre niveau, end de havde sidste sæson.

– Så i første omgang arbejder vi videre med det, vi har, og så kommer der selvfølgelig til at ske nogle ting både ind og ud. Det er jo det, vi sidder og analyserer på hver dag – og også kommer til at gøre løbende. Så det er ikke anderledes her end i andre fodboldklubber, lyder det fra Esben Hansen til campo.dk.

Esben Hansen er godt tilfreds med de offensivforstærkninger, som AC Horsens har hentet denne sommer
Esben Hansen fortæller om planerne for de kommende måneder i AC Horsens – blandt andet om arbejdet på transfermarkedet. (Foto: Campo.dk)

Det tyder dog ikke på, at Esben Hansen og AC Horsens har tænkt sig at hente ind til bredden.

Truppen har en fin størrelse på nuværende tidspunkt, og derfor har Esben Hansen én ting for øje, når han kigger efter nye AC Horsens-spillere – ‘kvalitet’.

– Vi leder efter kvalitet. Nogen, der gør tingene bedre end det, vi har i forvejen. Og det er svært, og det er ikke noget, man bare lige går ud og henter, fordi de skal passe ind i den måde, vi gerne vil gøre det på.

– De skal kunne gøre holdet bedre, og så må vi jo se, om vi ser rigtigt. Fordi vi har spillere nok, så hvis vi skal have nye spillere ind, så er det nogen, der gør os bedre. Og det accepterer vi i den situation, vi er i lige nu. Der kan vi godt risikere at få ‘nej’ mange gange, det har vi også fået. Men det lader vi os ikke kue af, fordi vi er ret bevidste om, hvad det er, vi gerne vil have, fortæller han.

AC Horsens åbner NordicBet Liga-sæsonen 2024/25 den 21. juli, når ‘De Gule’ tager imod FC Fredericia hjemme på Nordstern Arena Horsens.

Først venter dog en længere periode med forberedelse – både på græs og bag kulisserne. Blandt andet har klubben planlagt træningskampe mod AGF, Vendsyssel FF og hollandske Zwolle.

Se indslaget med Esben Hansen i videoen øverst i artiklen

AC Horsens forlænger med tvillinger

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P