EM Ambassaden

Vild melding – tror Albanien vinder over Spanien

I dagens udgave af campo.dk’s podcast EM Ambassaden er der stor tro på, at Albanien kan lave overraskelsen mod Spanien mandag aften.

Foto: John Macdougall/AFP/Ritzau Scanpix

Spanien har imponeret i de første to kampe ved dette års EM, hvilket da også har kastet seks point af sig.

Derfor er spanierne sikret førstepladsen i ‘Dynamitpuljen’, Gruppe B, allerede inden sidste gruppekamp mod Albanien mandag.

Derfor forudser eksperterne i dagens udgave af EM Ambassaden også, at spanierne kommer til at slække lidt på laurbærerne – og det taler til Albaniens fordel.

– Det her, det er Albaniens chance for at komme videre. Jeg kunne faktisk godt se dem slå Spanien, hvor utroligt det end lyder. Men jeg tror faktisk godt, de kan gå hen og vinde den her kamp, slutter Rasmus Breiner, oddssætter hos Bet25, i dagens episode.

Albanien kan med en sejr mere eller mindre sikre avancement i slutrunden. Enten ved at andenpladsen – afhængig af resultatet fra kampen mellem Kroatien og Italien – eller som én af de fire bedste treere.

Albanien må undvære angriber Daku, som er blevet idømt en karantæne af UEFA. Læs mere her:

UEFA straffer albansk angriber efter nedværdigende råb

Lyt til Breiners analyse af mandagens kampe i dagens episode af EM Ambassaden. Kan høres i dit foretrukne podcastfeed eller nederst i artiklen.

Se eller lyt med her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P