EM 2024

DBU straffet af UEFA for banner

DBU er blevet straffet af det europæiske fodboldforbund, UEFA, for et bestemt banner på tilskuerrækkerne i kampen mod England.

Danske tilhængere holder banner op med teksten ' FUCK UEFA'.
Foto: Kirill Kudryavtsev/AFP/Ritzau Scanpix

‘FUCK UEFA’

Budskabet var ikke til at tage fejl af på det danske tilskuerafsnit i torsdagens kamp ved EM 2024 mod England.

Her havde nogle tilskuere medbragt et sort banner med teksten ovenfor, og det har nu fået konsekvenser for DBU. Det skriver TV2 SPORT mandag morgen.

Mediet har været i kontakt med direktør i Dansk Boldspil-Union, Erik Brøgger Rasmussen, som kan bekræfte, at DBU er blevet tildelt en bøde af UEFA.

Bøden lyder på 10.000 euro – svarende til omkring 75.000 kroner. Og det er en bøde, man naturligvis har tænkt sig at betale, men Erik Brøgger Rasmussen slår samtidig også fast, at man vil finde de skyldige og sende bøden videre.

– Vi betaler bøden, men det vigtigste for os, og det går vi i gang med nu, er, at vi får identificeret dem, der har haft det banner med ind, og så vil vi sende regningen videre til dem. Det er ikke bare en gratis omgang, fortæller DBU-direktøren til TV2.

Danske tilhængere holder banner op med teksten ' FUCK UEFA'.
Danske tilhængere holder banner op med teksten ‘ FUCK UEFA’ i EM-kampen mod England. (Foto: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP)

Hvorvidt DBU formår at finde de skyldige tilskuere, må tiden vise.

Sikkert er det dog, at Danmark allerede skal i aktion igen tirsdag aften, når det gælder den sidste og afgørende gruppespilskamp mod Serbien.

Kampen kan følges fra klokken 21:00 direkte på DR1 og DRTV.

Campo.dk har samlet det helt store overblik på EM-grupperne frem mod tredje og sidste spillerunde. Dyk ned i dette herunder

Status på EM 2024: Hvem går videre fra gruppespillet?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P