EM 2024

Et fransk håb: Mbappé er stadig en mulighed til Holland-brag

Det er lidt svært at finde hoved og hale i, hvorvidt det er helt umuligt eller ganske sandsynligt, at Kylian Mbappé starter inde for Frankrig, når det gælder Holland i den næste kamp af EM-gruppespillet.

Kylian Mbappé tager sig til næsen, efter han brækkede den i åbningskampen.
Foto: Kenzo Tribouillard/AFP/Ritzau Scanpix

Hvad betyder Kylian Mbappés brækkede næse egentlig for hans videre færd i slutrunden?

Ja, først lød det til, at han nok ville misse resten af gruppespillet, men godt kunne deltage i den resterende del af turneringen.

Deschamps: Mbappé skal opereres – misser Holland

Men sidenhen har piben fået en anden lyd. Nu fortæller en af de franske profiler nemlig, at det er usikkert, hvorvidt den franske verdensstjerne allerede når at blive klar til gruppens topbrag mod Holland.

Sky Sports har onsdag interviewet den franske midtbanemotor Adrien Rabiot, som sår en fornyet uvished omkring hele Mbappé-situationen.

Ifølge Rabiot er det nemlig ganske usikkert, om den franske angriber når at blive klar inden kampen mod Holland.

Dermed skrives der altså et nyt kapitel til spekulationsbogen, da det ikke længere lader til at være helt umuligt, at det bliver med en maskeret Mbappé fra start, når Frankrig og Holland tørner sammen fredag aften klokken 21:00.

Der sidder nok en del hollandske fans og håber, at Didier Deschamps udtalelser er mere pålidelige end dem, som Rabiot har luftet onsdag eftermiddag. Det vil immervæk forberede chancerne for ‘Oranje’.

Kampen mellem Holland og Frankrig kan ses på DR1 og DRTV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P