EM 2024

Hjulmand afviser kritik af ændringer: Faktuelt forkert

Kasper Hjulmand var for langsom til at reagere på danskernes mindre gode halvleg mod Slovenien søndag aften, lyder det fra flere kanter. Det er han dog ikke selv enig i.

Kasper Hjulmand
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det danske landshold spillede langt hen af vejen en godkendt kamp i deres første EM-kamp mod Slovenien.

Det mener landstræner Kasper Hjulmand, som ikke køber den kritik, der har været af, at han i løbet af anden halvleg skulle have været hurtigere til at ændre tingenes gang.

– Jeg synes, vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor mange af de ting, vi har sat op, ser fine ud. Vi kunne have scoret en pind mere, siger han til Campo.dk og den samlede presse mandag formiddag.

– Jeg synes faktisk også anden halvleg indtil 75 minutter, hvor der er indkast over i siden, og der bliver bliver diskuteret: Er der energi, går energien ud?

– Der er ikke noget i sol, måne og stjerner på det tidspunkt, som viser, når vi ser kampen igen, at de har fået overtaget, siger han.

Ifølge landstræneren viser alle tallene op til slovenernes udligning et lille kvarter før tid, at Danmark var ovenpå. Og det bekræfter den fornemmelse, Hjulmand stod med på sidelinjen.

Men han savnede alligevel noget initiativ fremad banen.

– Vi spiller ikke med nok fremadrettethed, og vi har en kæmpe chance i 66. minut, som kunne have ændret billedet fuldstændigt.

– Når vi har sådan en chance, og der stadig er 20 minutter tilbage ved 70 minutter, hvor jeg har planlagt udskiftningerne.

– Så er der ikke noget, der får alarmklokkerne til at ringe på noget tidspunkt. Det er ikke faktuelt rigtigt for mig, siger han.

Christian Eriksen sparkede Danmark planmæssigt foran i første halvleg, men danskerne formåede ikke at bygge på.

Og med 13 minutter igen udlignede Erik Janza for Slovenien.


Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P