3F Superligaen

PC om Jóhannesson-afsked: Blev aldrig forløst i FCK

Ísak Bergmann Jóhannesson er nu fortid i F.C. København og skal fremover tørne ud for Fortuna Düsseldorf. Det skyldes ifølge sportsdirektør Peter ‘PC’ Christiansen, at islændingen aldrig blev forløst i FCK.

Peter 'PC' Christiansen
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Han blev aldrig helt forløst i F.C. København.

Sådan fortæller hovedstadsklubbens afgående sportsdirektør Peter ‘PC’ Christiansen om dagens transfer, der sender Ísak Bergmann Jóhannesson fra FCK til Fortuna Düsseldorf.

Ísak Bergmann Jóhannesson var udlejet til den tyske klub i den netop overståede sæson, og det bliver ifølge PC godt for islændingen at fortsætte sin udvikling syd for grænsen.

– Ísak har på mange måder været et rigtigt godt bekendtskab for F.C. København, hvor han har vist prøver på sit talent og altid arbejdet hårdt for at udvikle sig, lyder det fra Peter Christiansen.

– Han spillede en væsentlig rolle i vores mesterskab i 2022 og har været en stor holdspiller og professionel i sin tid i København. Men nogle gange skal der andre omgivelser til, før tingene forløses helt, og vi er glade for, at vi sammen har fundet en løsning, der passer både Ísak og FCK godt. Vi ønsker ham alt det bedste i tysk fodbold, hvor han har gjort det godt.

Den 21-årige islænding står i alt noteret for 61 kampe og syv mål for F.C. København.

Jesper Fredberg skyder FCK-rygter i sænk

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P