3F Superligaen

Officielt: F.C. København sælger islænding

F.C. København oplyser lørdag formiddag, at klubben har solgt Ísak Bergmann Jóhannesson til Fortuna Düsseldorf.

FCKs Isak Bergmann Johannesson og Sevilla FCs Alex Telles under Champions League gruppe G-kampen mellem FC København og Sevilla FC i Parken i København onsdag den 14. september 2022.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

Ísak Bergmann Jóhannesson er fortid i Superligaen og F.C. København.

Sådan lyder meldingen fra hovedstadsklubben lørdag formiddag.

På klubbens hjemmeside oplyses det, at Jóhannesson har landet en aftale med Fortuna Düsseldorf fra den tyske 2. Bundesliga.

Fortuna Düsseldorf har udløst en klausul i den lejeaftale, der var mellem FCK, den tyske klub og Jóhanneson i den netop afsluttede sæson.

Klausulen skulle ifølge ifølge Fabrizio Romano lyde på to millioner euro. Står det til troende, så svarer det til, at F.C. København modtager omkring 15 millioner kroner for Jóhannesson.

– Jeg har lært meget i min tid i F.C. København, som er en fantastisk klub, som jeg har været stolt af at repræsentere, siger Ísak Bergmann Jóhannesson.

– Nu ser jeg frem til at fortsætte min udvikling i Düsseldorf, hvor jeg har haft en virkelig positiv sæson og er faldet rigtigt godt til. Det er en klub med ambitioner om igen at komme i Bundesligaen, og det ser jeg frem til at være en del af. Jeg vil gerne takke alle i og omkring FCK for vores tid sammen, som jeg altid vil se tilbage på med glæde.

Den 21-årige islænding takker af i FCK med et CV, der skriver 61 kampe med syv mål til følge.

Medie: Polsk Bundesliga-angriber på vej til FCK

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P