3F Superligaen

Lyngby skriver kontrakt med lokalt stortalent

Lyngby Boldklub oplyser lørdag formiddag, at man har underskrevet en toårig aftale med klubbens U19-anfører Peter Langhoff.

Denne historie udkom først på campo.dk

Han underskriver en aftale gældende for de kommende to år og rykkes samtidig op i førsteholdstruppen.

Sådan lyder meldingen fra Lyngby BK lørdag formiddag. Her kan klubben fortælle, at man har underskrevet en toårig aftale med klubbens U19-anfører Peter Langhoff.

Langhoff er en del af Lyngby BK‘s arbejde med unge talenter og har taget turen hele vejen op gennem klubbens akademi.

Og det glæder klubbens fodboldchef, Nicas Kjeldsen, så lægger stor vægt på, at det er en spiller af egen avl.

– Det er altid noget helt specielt, når en af vores unge drenge tager turen hele vejen op til førsteholdet, og jeg er sikker på, at Peter kun kommer til at vokse yderligere, når han for alvor bliver en fast del af vores stærke træningsmiljø. Han har allerede snuset til både træning og Future Cup-kampe, og her har det været tydeligt at se, at han er klar til at tage næste skridt i sin udvikling, siger Nicas Kjeldsen.

– Peter har allerede været i Lyngby Boldklub rigtig længe, men det vidner alligevel om det stærke samarbejde og sammenhold, der er mellem os og Lundtofte Boldklub. Arbejdet med de mange glade og talentfulde børn, der er i lokalområdet, er i trygge hænder, og det er utroligt vigtigt for os, siger Nicas Kjeldsen.

Det oplyses, at Peter Langhoff vil være med allerede den 24. juni, når klubbens førstehold starter op med træning frem mod den kommende sæson i Superligaen.

Lyngby Boldklub sælger midtbanespiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P