EM 2024

Schmeichel om danske fans: I er med til taktikmøderne

For Kasper Schmeichel er der enorm fokus på de danske fans, når landsholdet er samlet. For alle er fans. Også spillerne selv.

Kasper Schmeichel interviewes i den danske EM-lejr i Tyskland.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han har spillet 101 landskampe. Formentlig snart 102.

Kasper Schmeichel starter nemlig efter alt at dømme på banen på søndag, når Kasper Hjulmand skal sætte holdet før Sloveniens kampen.

Som en del af forberedelserne til gruppespillets første og vigtige kamp har landsholdets sidste skanse løftet sløret for, hvor meget de danske fans betyder for spillerne, når der fløjtes op.

For selvom landsholdet er skærmet af fra omverdenen i lejren i Freudenstadt, så er fansene med hele vejen.

– Der bliver hængt billeder op og brugt i møder, og der bliver sendt videoer ind fra fanzones. Specielt når vi sidder i taktiske møder, afslører den rutinerede målmand fra Anderlecht.

Kasper Schmeichel interviewes i den danske EM-lejr i Tyskland.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Det bliver brugt rigtig meget, fordi vi skal altid huske, at vi alle sammen har været fans. Og den dag, vi stopper (karrieren, red.), kommer vi også til at være fans igen. Så det, der er forskel på landsholdsfodbold og klubfodbold, det er jo, at landsholdsfodbold kan samle på en helt anden måde. Og det skal man altid huske, når man er landsholdsspiller, siger Kasper Schmeichel.

– Når du trækker landsholdstrøjen på, så sidder der et helt land og kigger med. Det er en del af ansvaret ved at være landsholdsspiller, slår Kasper Schmeichel fast overfor campo.dk og de øvrige medier i den danske EM-lejr i Freudenstadt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P