EM 2024

Glæde i England: Profiler klar til første EM-kamp

I England har der i disse dage været bekymring, i forhold til om et par af nationens profiler ville blive klar til den første kamp ved EM 2024. Men nu kan nationen ånde lettet op.

Gareth Southgate hygger sig under et træningspas med det engelske landshold.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

EM 2024 venter lige om hjørnet, og dermed er noget af det værste der kan ske, at en profil bliver skadet.

Derfor har der også været stor bekymring i det engelske, hvor John Stones måtte udgå med en skade i testkampen mod Island forleden, mens også Bukayo Saka har døjet med en skade.

Men nu kan man ånde lettet op, hvis man har de engelske briller på. Både Stones og Saka meldes således klar til kamp, når England åbner EM 2024 mod Serbien den 16. juni.

Det er ESPN, der melder om de to profilers bedring.

Mediet har været til stede ved en engelsk landsholdstræning søndag, og her kunne man se John Stones og Bukayo Saka træne med fuldt ud.

Der har også været bekymring i forhold til Luke Shaw, som også har været ude med en skade i nogen tid. Tirsdag trænede han dog også med resten af det engelske landshold – dog på skåneplan, hvor han ikke måtte tackles.

England åbner som bekendt EM-slutrunden den 16. juni mod Serbien, hvorefter der venter en kamp mod Kasper Hjulmands danske EM-drenge samt Slovenien.

Bliv klar til EM med campo.dk’s ultimative guide til slutrunden herunder

EM 2024: Den ultimative guide til EM i Tyskland 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P