LaLiga

Medie: Atlético Madrid genopliver interesse for dansker

Den danske midtbanespiller har før været meldt på blokken i Atlético Madrid, og nu åbner den spanske storklub angiveligt igen for muligheden for en danskertransfer.

Pierre Emile-Højbjerg i kamp for Danmark.
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Pierre Emile-Højbjerg kan muligvis snart kalde sig Atlético Madrid-spiller.

Den danske midtbanestyrmand har været ude og inde af holdet i Tottenham i denne sæson, og derfor kan det trække op til en transfer denne sommer.

Allerede i sommeren 2023 var der meldinger om, at Pierre-Emile Højbjerg skulle være på vej væk fra Tottenham. Her var det blandt andre Atlético Madrid, der blev meldt interesseret i danskeren.

Selvom det ikke blev til noget for et år siden, så tyder det ikke på, at Atlético Madrid har lagt Højbjerg-interessen på hylden – tværtimod.

I hvert fald hvis man skal tro meldingerne fra Daily Mail, som kan fortælle, at Atlético Madrid nu har genoplivet interessen for Pierre-Emile Højbjerg på ny.

Hvorvidt der skulle have været kontakt mellem parterne og klubberne imellem melder historien fortsat intet om. Sikkert er det dog, at Højbjerg er på kontrakt i Tottenham frem til sommeren 2025.

Højbjerg er i skrivende stund netop rejst med det danske fodboldlandshold til Tyskland, hvor der i den kommende måneds tid venter en EM-fest ved EM 2024.

Danmark åbner EM-slutrunden den 16. juni mod Slovenien, hvorefter der også venter to kampe mod England og Serbien i gruppespillet.

Bliv helt klar til sommerens EM-slutrunde i campo.dk’s ultimative guide herunder

EM 2024: Den ultimative guide til EM i Tyskland 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P