3F Superligaen

Viborg FF forlænger med lovende talent

Viborg FF kan søndag fortælle, at man har indgået en ny aftale med den talentfulde midtbanespiller på blot 16 år, Frederik Damkjer.

Viborg FF forlænger med Frederik Damkjær
Foto: Viborg FF
Denne historie udkom først på campo.dk

Viborg FF-talentet Frederik Damkjer forlænger sin aftale.

Sådan lyder meldingen søndag morgen fra Superliga-klubben, der kan dele nyheden om, at man har sikret det blot 16-årige talent i flere år frem i tiden – nærmere bestemt i tre år.

Dermed har den unge midtbanespiller låst sig til ‘Kløverklubben’ frem til sommeren 2027, og det glæder man sig over i Viborg FF, hvor man ser store perspektiver.

– Frederik er en intelligent og dynamisk central midtbanespiller, der også besidder en god teknik og et fantastisk mindset, siger talentchef Mads Holm og fortsætter:

– I en ung alder har han vist en meget professionel tilgang til tingene samt præsteret rigtig godt på vores U19-hold, og det vil vi gerne belønne ham for. Vi ser et stort potentiale i Frederik, og nu ser vi frem til, at vi i fællesskab kan få udviklet hans talent yderligere i de kommende år.

Frederik Damkjer har senest været en fast del af klubbens U19-hold, mens han også ad flere omgange har været med på bænken for Superliga-mandskabet.

Planen er, at Damkjer fortsætter på U19-holdet i den kommende sæson. Allerede nu begynder han dog at træne fast med Superliga-truppen flere gange ugentligt.

I sæsonen 2025/26 forventes det, at den unge midtbanespiller rykkes op som fast del af førsteholdstruppen.

Tidligere Viborg-lejesvend skriver lang kontrakt i PL

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P