3F Superligaen

Medie: FC Midtjylland jagter brasilianer

FC Midtjylland har tidligere haft succes med at hente spillere på det brasilianske marked, og nu tyder det på, at klubben er klar til at gøre det endnu en gang.

FCM logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Evander, Paulinho og Juninho…

FC Midtjylland har tidligere haft godt med succes, når klubben har hentet spillere til Superligaen fra det brasilianske marked.

Nu tyder noget på, at man på Heden igen er klar til at handle ind i det fodboldglade land. Det skriver Foot Mercato.

Ifølge mediets viden skulle FC Midtjylland gøre sig tilnærmelser over for den 23-årige midtbanespiller Hércules, som til dagligt gør sig i den brasilianske Serie A-klub Fortaleza.

Hércules er en alsidig spiller, der både kan gøre sig på den offensive og defensive midtbane. Han har præsteret flot i den indeværende sæson, og derfor vil det heller ikke være billigt for ‘Ulvene’ at hente ham til Danmark.

Hércules har fortsat nogle år tilbage af sin kontrakt i Fortaleza, og derfor er midtjyderne nødt til at købe ham fri. Det vil angiveligt koste omkring tre millioner euro – svarende til cirka 22,5 millioner kroner.

Samlet set står Hércules noteret for 107 kampe for Fortaleza med 16 mål og fire assists til følge. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til December 2026.

Medie: Liverpool har øje på FCM-stjerne

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P