3F Superligaen

Er du vores nye skribent og ambassadør på campo.dk?

På campo.dk leder vi efter ‘ambassadører’, der har en helt speciel passion for fodbolden i et land, en liga eller en klub, så du kan bridrage med input og gode historier til campo.dk.

campo.dk søger ambassadører og skribenter med stor fodboldpassion

Tjekker du fodboldnyheder adskillige gange om dagen?

Og ser du fodbold i fjerneren, så snart muligheden byder sig?

Så har vi måske en udfordring til dig på campo.dk.

På campo.dk har vi allerede en lille gruppe af frivillige fodboldpassionerede unge ambassadører, der holder øje med lige netop det land, den liga eller klub, som de følger mest.

Som ambassadør er din rolle at tippe vores journalister, når der er unikt indhold, og du får også selv mulighed for at skrive artikler efter aftale med redaktionen.

Det kan være, du drømmer om en uddannelse som journalist, eller også har du bare så meget fodbold i blodet, at du vil dele det med vores læsere.

Du bliver lært op i vores systemer og vil få løbende feedback. Al arbejde foregår hjemmefra, og du bliver ikke en del af den faste vagtplan på redaktionen.

Du tipper os, når det passer dig. Og du skriver, når du har lyst.

Er du interesseret i at høre mere og komme i betragtning som campo.dk-ambassadør, så skriv en mail til chefredaktør Allan Hvid på hvid@sportscontent.dk.

Skriv “campo.dk ambassadør” i emnefeltet.

På campo.dk dækker vi alle de store ligaer fra Superligaen, Premier League, LaLiga og Serie A samt de store internationale turneringer og landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P