3F Superligaen

Officielt: AaB henter ung offensivspiller

AaB henter den unge offensivspiller Andres Jasson fra New York City FC på en fireårig aftale.

AaB henter Andres Jasson
Foto: AaB
Denne historie udkom først på campo.dk

AaB henter forstærkning til offensiven.

Den nyligt oprykkede superligaklub kan fredag meddele, at man har landet en aftale med amerikanske Andres Jasson.

Jasson skifter til klubben fra New York City FC, og i AaB får han en kontrakt gældende for de kommende fire år – frem til sommeren 2028.

Den 22-årige amerikaner dækker alle de offensive positioner på banen og kommer til AaB med 69 officielle kampe for Major Soccer League-klubben New York City FC i bagagen.

Andres Jasson glæder sig til sin nye tilværelse i AaB, hvor han får trøjenummer 17.

– Jeg har hørt mange gode ting om både AaB og den danske Superliga, og forleden mærkede jeg den fantastiske atmosfære på Aalborg Portland Park, så nu kan jeg slet ikke vente med at komme i gang, fortæller Andres Jasson og fortsætter:

– AaB er en stor og historisk klub, og det har været en attraktiv og nem beslutning for mig at træffe. Personligt vil jeg gerne spille så meget som muligt, score en masse mål og bidrage til, at vi som hold leverer nogle gode præstationer og resultater. Jeg kommer i hvert fald til at arbejde hårdt, tage mange løb og give mig 100 procent for klubben, og så kan jeg forhåbentlig krydre det med gode momenter på bolden.

Foruden en lang række kampe i MLS, så har Andres Jasson også begået sig i landsholdsregi for USA – dog ikke på A-landsholdet endnu.

Jasson står i alt noteret for 15 kampe på nationens U17-landshold, hvor han har bidraget med en enkelt scoring.

Kort ophold i AaB: Keeper vender retur

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P