Jupiler Pro League

Skov Olsen i belgisk undertal: Havde ikke været sjovt for mig

Andreas Skov er den eneste Club Brugge-dansker i landsholdslejren, men med det belgiske mesterskab er det ham, der er mødt ind i lejren i Helsingør med hånerette over de fire Anderlecht-danskere.

Andreas Skov Olsen ved landsholdets Mixed Zone og træning i Helsingør torsdag den 6. juni 2024. EM-slutrunden I Tyskland starter den 14. juni i Tyskland

Det blev nærmest en dansk mesterskabskamp i Belgien.

Club Brugges tre danskere vandt trofæet foran Anderlechts fire danskere, men alligevel er Anderlecht-danskerne i markant overtal i den danske landsholdslejr.

Mens Bruxelles-klubben har sendt både Kasper Schmeichel, Anders Dreyer, Thomas Delaney og Kasper Dolberg til Helsingør, så Andreas Skov Olsen den eneste repræsentant for Brügge-klubben, hvor Casper Nielsen og Philip Zinckernagel er blevet hjemme i Belgien.

Med det klare undertal passede det også Andreas Skov Olsen fint, at han kunne møde ind i landsholdslejren med det belgiske trofæ.

– Hvis de havde vundet ligaen, så tror jeg ikke, det havde været sjovt for mig at være her. Nu er jeg den eneste Brügge-dreng her, selvom vi også har nogle andre danskere dernede, så det er fedt at kunne komme ind med trofæet.

– Jeg tror, de er rigtig træt af, at de ikke kunne vinde over os, men det var da sjovt at komme og have vundet trofæet foran dem, når de er fire drenge derfra [Anderlecht], lyder det fra Andreas Skov Olsen.

Den tidligere FC Nordsjælland-profil kunne da heller ikke lade være med at stikke en smule til Anderlecht-danskerne, da de mødtes under de rød-hvide faner.

– Der var da lige lidt. Vi skal spille Champions League, og de skal spille kvalifikation til Europa League.
Så der har det været lidt sjovt, men de har taget det super pænt, lyder det med et smil fra Skov Olsen, der ikke er i tvivl om, at mesterskabet havnede det rigtige sted.

– Det var vildt. Det var en fed kamp vi havde om mesterskabet mod dem, men hvis man kigger på hele vores slutspil dernede, så var vi klart bedst. Vi vinder otte kampe og to uafgjorte, så det var fuldt fortjent.

Det er anden gang, at Andreas Skov Olsen kan hæve det belgiske mesterskabstrofæ, efter Brügge-klubben også løb med guldet i 2021-22-sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P