Herrelandsholdet

Jonas Wind skifter agentfirma: Intet dramatisk over det

Jonas Wind har denne sommer skiftet agentfirma, men selvom det måske kunne tyde på, at klubskifte kunne være under opsejling, så er det ingenlunde tilfældet.

Jonas Wind under landsholdslejren i Helsingør juni 2024.
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Han er gået fra firmaet People in Sport til den tyske gigant Roof.

Der er dog en grund til, at den danske Wolfsburg-angriber, Jonas Wind, har valgt at skifte agentfirma denne sommer, og den grund er ganske familiær.

– Der er ikke så meget dramatisk over det. Det er min bror, som jeg havde hos People in Sport, som nu er rykket videre, og så er det naturligt nok, at jeg følger med ham, lyder det torsdag fra Jonas Wind.

Selvom et agentskifte ofte kan være et tegn på mulig aktivitet på transfermarkedet, så er det altså ikke tilfældet for den 25-årige københavner.

– Overhovedet ikke. Der er ikke noget dramatisk over det. Det er min bror, der har skiftet firma, så naturligt nok har jeg fulgt med min bror, så I kan ikke lægge noget i, at der ligger en transfer og venter, lyder det fra Jonas Wind, der dog heller ikke lægger skjul på, at han på et tidspunkt har en drøm om at tage et skridt op i forhold til den tyske bundesligaklub.

Hjulmand så faresignal inden Slovenien: Skal vi have styr på

– Ja det har jeg, men det har ikke noget at gøre med, at jeg skifter agentfirma. Selvfølgelig kunne det være spændende på et tidspunkt, men jeg har sagt det før, at jeg har det godt i Wolfsburg. Jeg føler mig godt tilrette der og har kontrakt der i to år endnu, så jeg ser ikke noget problem i at blive der.

– Hvis der kommer noget spændende, så må man også forholde sig til det, men jeg har det rigtig godt i Wolfsburg, fastslår Jonas Wind.

Jonas Wind har befundet sig i Folkevogns-klubben siden sit skifte fra F.C. København i januar 2022.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P