Engelske europamestre står for presset: Slår Frankrig

De forsvarende europamestre fra England havde kniven for struben forud for tirsdagens udekamp mod Frankrig i EM-kvalifikationen.

Engelsk landsholdsspiller overfor fransk modstander.

The Lionesses har fortsat muligheden for at gentage triumfen fra 2022.

Tirsdag aften besejrede det engelske landshold nemlig Frankrig 1-2, og dermed har de fortsat EM-kvalifikationsskæbnen i egne hænder.

De forsvarende engelske europamestre skulle på Stade Geoffroy-Guichard i Saint-Étienne op mod det franske landshold, som de så sent som i fredags tabte 1-2 til hjemme på St. James’ Park i Newcastle.

Bayern München-angriberen Georgia Stanway og Arsenal-angriberen Alessio Russo sørgede for en engelsk pauseføring på 0-2, inden Lyons
Kadidiatou Diani på straffespark reducerede til slutresultatet 1-2 midtvejs i anden halvleg.

Med den engelske sejr har både Frankrig, Sverige og England alle skæbnen i egne hænder forud for kvalifikationens sidste to kampe.

For Frankrig resterer kampe mod Sverige og gruppens bundprop fra Irland, så Sveriges og Englands skæbne kan meget vel blive afgjort, når de to hold mødes i Sverige den 16. juli.