LaLiga

Ny træner – nye tanker: Barca-profil kan forlade klubben

Han er anfører i FC Barcelona, og hans kontrakt står til at udløbe til sommer. Den umiddelbare plan var at forlænge kontrakten med Sergi Roberto, men efter Hansi Flick har overtaget styringen i klubben, er det nu ikke så sikkert.

Sergi Roberto giver highfive til Marc André ter Stegen
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Sergi Roberto og FC Barcelona…

En velkendt cocktail, som man altid kan gå tilbage til. Man ved, hvad man får, og man ved, at det er en blanding, der passer godt sammen.

MEN. Måske ikke så meget længere. Sergi Roberto har kontraktudløb i den catalanske storklub denne sommer, og selvom det længe har set ud til, at parterne ville forlænge samarbejdet, så kan det hele nu ende med at falde til jorden.

Det skyldes ifølge det spanske medie SPORT, at Hansi Flick har overtaget styringen i FC Barcelona.

Tyskeren ser – i modsætning til den tidligere cheftræner Xavi, som offentligt gav udtryk for, at han ønskede at beholde Sergi Roberto – ikke de store fremtidsperspektiver i den 32-årige defensivspiller.

Derfor har Flick angiveligt meddelt Sergi Roberto, at han ikke skal forvente noget. Og hvis det ender med, at han fortsætter i klubben, så bliver der ikke meget spilletid at hente.

Derfor er fremtiden nu uafklaret for den alsidige spanier, som er et produkt af FC Barcelonas ungdomssystem, og som aldrig har spillet i andre klubber end Barca.

I løbet af en flot karriere har Sergi Roberto spillet hele 373 kampe for FC Barcelona. Her er det blevet til 19 mål og 43 assists.

Medie: Både Bayern og Barca jagter United-stjerne

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P