Herrelandsholdet

Hjulmand om mange O’Riley-spørgsmål: Det er helt fair

Kasper Hjulmand forklarer, at det er hans job at bestemme, hvem der skal med til slutrunden, og hvem der skal blive hjemme.

Kasper Hjulmand under en træning i Brøndby.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der er flere, som undrer sig: Hvorfor søren skal Matt O’Riley ikke med til EM?

Og spørgsmålene om den danske Celtic-spiller var også mange på torsdagens pressemøde. Helt naturligt ifølge landstræner Kasper Hjulmand.

– Det er fair nok. Det er ofte det, der sker, når folk ser, hvem der ikke er med. Og så kommer spørgsmålet: Men hvem skal så ikke være med?, siger landstræneren til Campo.dk og resten af pressen.

Hjulmand har udtaget seks centrale midtbanespillere, som han argumenterer for er bedre end O’Riley nu og her.

– Jeg er klar over, der er nogen, der mener, den ene og den anden skal spille. Og det er fair nok. Der er det så bare mit job at bestemme, hvem det skal være.

Christian Eriksen, Thomas Delaney, Morten Hjulmand, Pierre-Emile Højbjerg, Christian Nørgaard og Mathias Jensen er de seks spillere, som er valgt foran O’Riley.

Men der er altså bare mange, som føler, Celtic-danskeren skulle med til Tyskland.

– Det er helt fair, for Matt har været god, og jeg kan pisse godt lide Matt, siger Hjulmand.

Men hvad er det så helt konkret: Er det spillemæssigt, han har tabt slaget, eller er det mere fordi, han ikke har så mange år på bagen som andre?

– Det har ikke noget med det sidste at gøre. Jeg synes, de seks midtbanespillere, jeg har udtaget, samlet set er bedre. Og giver mig muligheder.

– Og der er enorm konkurrence om de positioner, siger han.

Matt O’Riley har i den netop overståede sæson scoret 18 mål og noteret sig for 13 oplæg i 37 ligakampe for Celtic i den skotske Premiership.

Bruun Larsen bidrager med noget landsholdet mangler

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P