3F Superligaen

Hoff Thorup glæder sig til den nye udfordring

Sammen med Glen Riddersholm skal Johannes Hoff Thorup til engelsk fodbold.

Brøndby IFs cheftræner, Jesper Sørensen, og FC Nordsjællands cheftræner, Johannes Hoff Thorup, før 3F Superliga-kampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland på Brøndby Stadion i Brøndby, onsdag den 15. maj 2024.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Johannes Hoff Thorup skal have pudset engelsk-gloserne ekstra til.

Den 35-årige dansker skal prøve kræfterne af i Championship i England. Nærmere betegnet Norwich City.

– Jeg glæder mig meget. Jeg håber, at fansene er ligeså spændte, som jeg er. Jeg håber, vi kan skabe noget sammen, for det er så vigtigt, de er stolte af holdet, siger han til den engelske klubs hjemmeside.

Hoff Thorup kommer ifølge Norwich selv til engelsk fodbold som en velanset træner. Og han siger selv, han tager egne visioner med til klubben.

– Jeg har mine egne idéer og principper i forhold til måden, vi kommer til at spille på. Men jeg er her også for at lytte til noget af det, som allerede fungerer.

– Jeg skal gøre det meget klart, at det her er noget, vi skal gøre sammen, og den følelse, skal alle have, siger han.

Norwich og FC Nordsjælland har aftalt en kompensation for den danske træner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P