3F Superligaen

Sønderjyske vinker farvel til tre spillere

Spillerne Emil Berggreen, Christoffer Remmer og Jonas Thorsen forlader alle Sønderjyske denne sommer.

Sønderjyske Fodbold Logo
Foto: Sønderjyske Fodbold

Tre spillere vinker farvel til Sønderjyske denne sommer.

Der er her tale om Emil Berggreen, Christoffer Remmer og Jonas Thorsen.

Det oplyser Sønderjyske på sin hjemmeside onsdag.

Fælles for de tre spillere er, at de forlader klubben ved kontraktudløb.

– Christoffer Remmer startede stærkt, da han kom til klubben for to år siden, men det seneste år har desværre været særdeles uheldigt for ham, efter han blev ramt af meningitis. Siden er han kommet stærkt tilbage og har også fået spilletid på det seneste, så vi håber, at han finder et nyt, spændende sted, hvor han kan starte på en frisk og komme ind i et godt forløb med masser af spilletid. Vi ønsker ham alt det bedste på sin videre færd.

– Jonas Thorsen satte ild til omklædningsrummet, da han kom til med fuld energi for halvandet år siden, og han har bidraget både på og uden for banen i det seneste halvandet år, hvor pilen er peget den rigtige vej for klubben. Spilletiden er dog blevet mindre med tiden, og han trænger nu til at komme et sted hen, hvor der er udsigt til mere tid på banen, så han kan få brugt sin gode energi. Vi ønsker ham alt det bedste fremover.

– Emil Berggreen spillede sig hurtigt ind i sønderjydernes hjerter, da han kom til i januar 2022, og han gjorde ofte en forskel, når han var på banen. Desværre har han været uheldig med skader undervejs, og derfor er forløbet ikke blevet helt, som han og vi havde håbet. Han har knoklet og været meget professionel hele vejen igennem, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger Sønderjyske-sportschef Casper Daather om de tre spillere.

Det oplyses videre, at Sønderjyske fortsat er i dialog med de øvrige af klubbens spillere, som står til kontraktudløb efter denne sæson.

Emil Berggreen og Jonas Thorsen står noteret for 30 kampe i Sønderjyske, mens Christoffer Remmer nåede op på 13 styks.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P