3F Superligaen

Steinlein roser Thomasberg: Udlandet skal nok komme

FC Midtjylland bemærker, at der er flere tidligere trænere fra klubben, som har succes i Europa. Det kan også ske for Thomas Thomasberg, mener han.

Claus Steinlein sammen med FCM-cheftræner Thomas Thomasberg.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Brian Priske vinder mesterskaber med Sparta Prag. Bo Henriksen har leveret et mirakel med Mainz.

Den næste i rækken af succesfulde tidligere FC Midtjylland, som får succes i udlandet kan meget vel blive den nuværende træner, Thomas Thomasberg.

Det fortæller klubbens direktør Claus Steinlein, som er fuld af roser til den nykårede mestertræner.

– Han skal nok få en udlandskarriere. Der er mange af vores tidligere trænere derude.

– Priske har vundet titler. I år har han vundet doublen. Bo skabte et mirakel. Jess Thorup har succes, siger FCM-direktøren til Campo.dk og den samlede presse.

Brian Priske er træner i Sparta Prag, hvor han har vundet to mesterskaber i træk, mens Bo Henriksen meget overraskende var meget til at sikre Mainz en ny sæson i Bundesligaen.

Thomas Thomasberg blev ansat som FC Midtjylland-træner i foråret 2023 og har siden lavet et arbejde, som imponerer Steinlein.

– Han har været genial, og han har gjort det fantastisk sammen med trænerteamet.

– Men det er små træk, han har lavet. Han har haft fokus på spillerne, og han er sindssygt god til at vende kampene. Han er sindsygt god til at få spillerne til at føle sig godt tilpasse, siger FCM-bossen.

Thomas Thomasberg blev ansat som FC Midtjylland-træner i foråret 2023.

FCM sikrede sig som bekendt mesterskabet på en afsluttende dag i Superligaen, som kommer til at gå over i historien.

Og Claus Steinlein anerkender, at guldet, som han og holdet fejrer i de her dage, lige så vel kunne have været gået til et af de andre tophold.

– For at være helt ærlig: Så har jeg pisse ondt af mine tre kollegager, der ligeså meget har fortjent at vinde mestersakabet som os.

– Alle kan sidde tilbage og tænke: Den der ene sejr, det der ene point, eller det der ene mål. Vi kan alle sammen finde noget, hvor heldet er med os, siger han.

Claus Steinlein peger blandt andet på Charles mål i 3-2 kampen mod AGF, hvor FCM spiller ni mod 11 som et af holdets afgørende momenter.

Rutinerede Thomasberg: Ingen vildere end den her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P