2. Division

Fremad nærmer sig oprykning: Vanvidskamp af Høgh

Aarhus Fremads Frederik Høgh havde inden dagens kamp scoret 15 mål i 12 kampe. Mod Nykøbing FC blev det til hele fire.

Et hattrick allerede inden den første halve time. Og siden et enkelt mål i anden halvleg.

Frederik Høgh var ikke til at styre for hjemmeholdet Nykøbing FC, som blev smadret med 4-1 af Høgh og Aarhus Fremad.

Hjemmeholdet fik et trøstemål med få minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Sejren betyder, at den aarhusianske klub begynder at ligne et nyt NordicBet Liga-mandskab.

De er øjeblikket svy point foran FC Roskilde på tredjepladsen i 2. division. Men Roskilde møder lige nu AB og kan med en sejr mindske forskellen til fire point.

Efter dagens runde mangler der tre kampe. Det betyder, at FC Roskilde, hvis de vinder i dag, skal have point i næste uge mod Nykøbing FC i tilfældet af, at Aarhus Fremad vinder mod Middelfart.

Hvis ikke, kan de ikke længere nå Aarhus Fremad, som så rykker op.