3F Superligaen

Hvor er Thorborg? OB-direktør giver svar på kritik

Ifølge OB’s administrerende direktør vil det ikke være sundt, hvis klubbens bestyrelsesformand i ‘tide og utide’ gik ud og kommenterede på tingenes gang.

OBs Bashkim Kadrii under Superligakampen mellem OB og Hvidovre IF på Nature Energy Park i Odense søndag den 28. april 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

OB har kurs mod katastrofen. En tur ned i NordicBet Ligaen.

Det vil være en sportslig nedtur for fynboerne, som har et budget, der rækker til mere. Og flere fans og eksperter undrer sig over, hvor klubbens ejer og bestyrelsesformand Niels Thorborg er.

Men ifølge OB’s administrerende direktør, Enrico Augustinus, er der en naturlig forklaring på ejerens tavshed.

– Vi har en talsmands-struktur i OB. Jeg synes den ligner meget godt de andre klubbers. Det er også for at vise den tillid, vi har til den sportslige ledelse og direktionen.

– Hvis i kan sende mig noget, som indikerer det er sundt i tide og utide at en bestyrelsesformand går ud og kommunikerer.

– Jeg har set eksempler, som ikke har været så gode. Hvis i vil sende mig det, vil jeg gerne tage det med videre, siger direktøren til TV3 Sport.

I OB har de – givetvis som i andre fodboldklubber – uddelegeret det sportslige ansvar til en sportslig sektor.

Den er Björn Wesström i skrivende stund i spidsen for, og den løsning er der indtil videre tillid til.

– Vi har en struktur om, hvad den sektor udtaler sig om. Jeg har også fået mandat til det, men det er primært strategi og stadionplaner, jeg siger noget om.

– Det skal være nogle meget, meget radikale ændringer, før vores bestyrelsesformand går ud og siger noget, siger Augustinus.

OB spiller netop nu en meget afgørende kamp imod Randers FC hjemme i Odense. Nedrykningen truer som bekendt, men Enrico Augustinus er rolig når det kommer til det økonomiske aspekt.

– Vi har en god økonomi, og vi har mange fans på stadion, så der er vi godt polstret, siger direktøren.

Hvis OB ikke vinder i dag, så kan Lyngby og Vejle med sejr i morgen sende OB i NordicBet-ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P