Bundesligaen

Stabile Leverkusen skriver sig i historiebøgerne

De tyske mestre fra Bayer Leverkusen byggede lørdag eftermiddag videre på deres ubesejrede stime og skrev sig i samme ombæring ind i Bundesliga-historien.

Bayer Leverkusen mod Augsburg.
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix
| BayArena | 18 maj 202415.30
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
u v v u v
2 : 1
Slut
FC Augsburg
FC Augsburg
v t t t t
V. Boniface
12′
R. Andrich
27′
M. Kömür
62′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Bayer Leverkusen er historiske.

Det står på flere måder klart, efter de lørdag eftermiddag vandt 2-1 hjemme mod Augsburg.

Leverkusen skriver sig ind på en unik liste af klubber, som er gået ubesejret gennem en hel sæson – som det første hold i Bundesligaens historie.

Leverkusen bragte sig foran efter 12 minutter ved Victor Boniface. Et kvarter senere udbyggede Robert Andrich til 2-0. Et kvarter inde i anden halvleg reducerede Jess Thorups tropper så til 2-1, som også blev kampens resultat.

Bayern München står imidlertid stadig noteret for den længste stime af ubesejrede kampe i Bundesligaens historie. Sydtyskerne spillede fra 10. spillerunde i sæsonen 2012-13 frem til 28. spillerunde i 2013/14 53 kampe uden at tabe. Leverkusen er med dagens sejr oppe på 34 kampe i træk uden nederlag, så der er altså stadig et stykke vej, hvis Xabi Alonsos mandskab skal slå den rekord også.

Leverkusen har stadig to kampe tilbage i sæsonen. De møder først Atalanta i Europa League-finalen, mens de efterfølgende spiller tysk pokalfinale mod Kaiserslautern.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P