Premier League

Ærgerligt! Brighton forsøgte at hente nøglespiller

I stedet for Chelsea kunne Cole Palmer have trukket Brighton-trøjen over hovedet denne sæson, fortæller holdets manager.

Foto: Reuters/John Sibley

Cole Palmer har været i blændende form for Chelsea denne sæson.

Den engelske midtbanespiller har lavet 21 Premier Leauge-mål i sin første sæson for London-klubben, men det kunne have været en anden klub, Palmer tørnede ud for.

Hvert fald udtaler manageren for Brighton, Roberto de Zerbi, at den sydengelske klub var interesserede i at hente Palmer, inden Chelsea lykkedes med det sent i transfervinduet.

– Vi var overbeviste om, at han kunne blive en topspiller. Så vi prøvede at hente ham.

– Hans kvaliteter er åbenlyse for alle, men det var ikke tilfældet i Manchester City. Han spiller virkelig godt i den her sæson og scorer en masse mål, siger De Zerbi ifølge BBC.

I stedet for at skifte til Brighton, endte Palmer i Chelsea, som betalte 42,5 millioner pund til Manchester City. En af sommerens bedste transfers.

De Zerbi og Brighton står over for Cole Palmer onsdag aften i Premier League. Og den italienske træner er fuld af lovord ord om den unge midtbanespiller, som de skal holde øje med.

– Han er et problem, for han kan starte fra en kantposition og komme ind i banen, og så kan han også spille 10’er positionen, siger De Zerbi.

De Zerbis Brighton ligger placeret som nummer 10 i Premier League forud for onsdagens kamp mod Chelsea.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P