3F Superligaen

OB afviser at have inddraget fridag: Administrativ fejl

I OB har de valgt at lukke træningerne for både medier og fans hele ugen.

OB

Der vil kun være spillere og medarbejde på træningsanlægget i Odense Ådal i denne uge.

Den hårdt trængte fynske fodboldklub, OB, har nemlig valgt at lukke træningen resten af ugen for at skabe ro om klubben.

Tidligere mandag meldte flere medier tilmed, at OB havde inddraget spillernes fridag tirsdag, men det afviser OB nu selv.

– Flere medier skriver, at der er blevet inddraget en fridag på tirsdag. Dette er ikke rigtigt. Det skyldes simpelthen en administrativ fejl fra kommunikationsafdelingen, som vi beklager. Der har aldrig været planlagt en fridag tirsdag.

OB er netop gået ind i en uge, der kan vise sig skæbnesvanger for den stolte klub.

Flasker tingene sig imod OB, kan de allerede på søndag rykke ud af Superligaen. I første omgang møder fynboerne allerede torsdag oprykkerne og allerede nedrykkede Hvidovre, mens nedrykningskonkurrenter fra Lyngby og Vejle mødes indbyrdes.

Søndag tager OB imod Randers hjemme i Odense, og frem til den – måske – vigtigste uge i klubbens nyere historie, har Striwerne altså taget et utraditionelt værktøj i brug.

– Vi har brug for ro. Der venter en vigtig uge, hvor vi skal gøre alt for at få de afgørende point, så vi kan spille i Superligaen efter sommerferien. Vi har to kampe på få dage, og derfor kræver det 100 procent fokus på opgaven, og ikke alt det, der sker udenfor banen, siger Søren Krogh, der er cheftræner i klubben om begrundelsen for at lukke træningerne.

OB har ikke været rykket ud af den bedste danske fodboldrække siden 1998.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P