Premier League

Medie: Guardiola har planer om at forlade Manchester City

Pep Guardiola har regeret i Manchester City i snart otte år, men noget tyder på, at tiden i den engelske storklub snart får en ende.

Pep Guardiola Manchester City Premier League
Foto: Reuters/Jason Cairnduff
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har stået i spidsen for Manchester City i snart otte år.

Men snart får den 53-årige Pep Guardiolas tid som Manchester City-manager en ende.

I hvert fald hvis man skal tro de oplysninger, som mediet Football Insider er kommet i besiddelse af.

Mediet fortæller således, at det forventes, at Pep Guardiola bliver i Manchester City frem til kontraktudløb mellem parterne i sommeren 2025.

Der skulle dog ikke være planer om at forlænge kontrakten. Mediet beretter nemlig, at Pep Guardiola skulle ønske at tage en pause fra managertjansen efter en lang og succesfuld tid i Manchester City.

– Guardiola tog et sabbatår, efter han forlod de spanske giganter (FC Barcelona, red.), og det forventes, at han vil gøre noget lignende, når han forlader Manchester City, skriver mediet.

Foruden en succesfuld tid i Manchester City har Pep Guardiola også nydt store triumfer i FC Barcelona og Bayern München, som han stod i spidsen for fra henholdsvis 2008 til 2012 og 2013 til 2016.

I sine otte år som City-boss har Pep Guardiola formået at hente et pointsnit på 2,34 point per kamp i 469 kampe. Det har sikret klubben hele 16 trofæer – heriblandt fem Premier League-titler samt én Champions League-triumf.

Det oplyses, at Manchester City fortsat skulle have et stort ønske om at forlænge samarbejdet. Det er dog Guardiola, der i sidste ende står med afgørelsen.

Medie: City-profil overvejer skifte til Saudi-Arabien

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P